Izidi 6. julij

5. Julij 2018

Izpostavljamo 3 zanimive izide, ki nas bodo udarili že jutri, med drugim "This Is Morrissey", ki je na voljo za manj kot 5 eu. Prednaročila možna že danes!

MORRISSEY – This Is Morrissey (190295626136)
https://www.nika.si/Alternative__Instrumental/This_Is_Morrissey/

»Album je poln življenja in pomembnih vprašanj, dobrih refrenov in je precej igriv,« je Morrissey, legendarni pevec skupine The Smiths in tudi odličen solo izvajalec, povedal o svoji novi kompilaciji »This Is Morrissey«. Morrissey je vedno bil človek inspiracije in spontanosti, zato nas ne preseneča, da je kompilacijo sestavil v zelo kratkem času, v napoved novih datumov svoje turneje. Kolekcija vsebuje nekaj studijski klasik, nekaj koncertnih posnetkov in alternativni Mael miks vedno-popularnega »Suedehead«.

MADONNA – Like A Virgin (LP) (603497860739)
https://www.nika.si/Pop__Pop/Like_a_Virgin/

»Like A Virgin« je drugi studijski album ameriške pevke Madonne, originalno izdan leta 1984. Po uspehu njenega prvenca je Madonna k sodelovanju povabila producenta Nilea Rodgersa zaradi njegovega dela z Davidom Bowiejem. Madonna je napisala šest pesmi na plošči. Med delom na albumu je bilo v uporabi digitalno snemanje, kar je bilo takrat čisto nova tehnika.

A-HA – Hunting High And Low (LP) (603497860777)
https://www.nika.si/Pop__Pop/Hunting_High_and_Low/

Letos smo deležni ponovega izida legendarnega prvenca norveške new-wave skupine A-Ha. »Hunting High And Low« je bil prvotno izdan leta 1985 in je že takoj postal velik uspeh za skupino, saj so ga prodali v več kot 11 milijonov izvodih. Singli "Take On Me", "Love Is Reason", "The Sun Always Shines on T.V.", "Train of Thought" so skupino zakoličili kot ene najbolj čislanih pop izvajalcev osemdesetih let.

Nazaj

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila