Dan D - napoved koncerta in albuma ter video

20 February 2019

10 let po velikem koncertu s Simfoniki RTV Slovenija se Dan D vračajo na oder ljubljanskih Križank! V petek, 24. maja, bodo predstavili svoj novi album.

Dan D so zadnji dve leti v svojem placu za vaje prirejali intimne dogodke. Približno 2.000 radovednih obiskovalcev iz vse Slovenije je na svojevrstni anti-turneji sodelovalo pri nastajanju albuma Milo za drago, kmalu pa je postalo jasno, da je plac premajhen za vse, ki si želijo biti del te zgodbe. Zato je na zadnjem koncertu padla odločitev o nastopu v Križankah.
 
Ob preskoku iz majhnega placa za vaje na dvajsetkrat večji oder, Dan D napovedujejo tudi izid posebne, razširjene CD izdaje albuma Milo za drago. S tem formatom se vam ne bo treba umivati, lahko pa boste z njim počeli nekatere druge stvari.

Na seznamu skladb, ki jih bomo slišali na majskem koncertu, bo gotovo tudi Ožina, ki so jo za album ustvarili s prezgodaj preminulim prijateljem Primožem Žižkom. Dan D so se mu poklonili tudi z videom:

Back

Other news

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Oct 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023