Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR

Hi-Fi

Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR je vrhunski gramofon, ki združuje izjemno kakovost zvoka in vrhunsko izdelavo. Sistem je zasnovan za profesionalno uporabo in zagotavlja izjemno natančnost predvajanja vinilnih plošč.


Gramofon je opremljen z direktnim pogonom, kar omogoča hitro in natančno vrtenje plošče. Tako se zmanjšuje tudi vibracija in izkrivljanje zvoka.
SL-1200GR ima trpežno ohišje iz aluminija, ki zagotavlja stabilnost in zmanjšuje resonanco. To pripomore k še bolj čistem zvoku.
Sistem je opremljen z visokokakovostno ročico in glavo, ki omogočata izjemno natančno sledenje brazdi plošče.
Gramofon ima tudi možnost nastavitve pritiska ročice, kar omogoča optimalno sledenje plošči in zmanjšuje obrabo.
SL-1200GR je opremljen tudi z vgrajenim fonokablom, kar omogoča enostavno povezavo z ojačevalnikom ali zvočniki.
Poleg tega gramofon omogoča tudi možnost prilagajanja hitrosti vrtenja plošče, kar je še posebej uporabno pri mešanju glasbe.
Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR je zasnovan za zahtevne uporabnike, ki želijo izjemno kakovost zvoka in vrhunsko izdelavo.
Sistem je primeren tako za profesionalno uporabo v studiih kot tudi za domačo uporabo.
SL-1200GR je zanesljiv in vzdržljiv gramofon, ki bo zadovoljil tudi najbolj zahtevne glasbene navdušence.
Z njim boste lahko uživali v izjemno čistem zvoku in natančnem predvajanju vaših najljubših vinilnih plošč.
Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR je prava izbira za vse ljubitelje glasbe, ki cenijo vrhunsko kakovost in natančnost predvajanja.
S tem gramofonom boste odkrili popolnoma novo dimenzijo poslušanja glasbe.
SL-1200GR je izdelek, ki združuje vrhunsko tehnologijo in brezhibno izdelavo, kar ga postavlja med najboljše gramofone na trgu.

Ne glede na to, ali ste profesionalni DJ ali zgolj ljubitelj glasbe, bo Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil vrhunsko glasbeno izkušnjo.

-----

Leta 1970 je Technics komercializiral prvi gramofon na svetu z direktnim pogonom in sistem je navdušil svet. Za razliko od jermenskega pogona in drugih sistemov sistemi z direktnim pogonom vrtijo motor pri nizki hitrosti in neposredno poganjajo ploščo, s čimer zagotavljajo številne prednosti, kot je skoraj popolna odsotnost poslabšanja razmerja S/N zaradi vibracij motorja in mehanizmov za pojemanje, kot tudi visoka zanesljivost v daljšem časovnem obdobju, ker ni potrebna zamenjava delov.
In leta 2016 je Technics razvil motor z neposrednim pogonom brez jedra z dvojnim rotorjem, na površino obrnjen na površino, z magneti rotorja, nameščenimi na obeh straneh, s čimer je odpravljena nepravilnost vrtenja motorja, imenovana "zobčenje", kar je bila edinstvena težava za sistemi z direktnim pogonom. Ta motor je bil sprejet za SL-1200G, ki je znova požel velik odziv na trgu hi-fi. SL-1200GR podeduje isto filozofijo oblikovanja z novim razvojem enorotorskega, površinsko obrnjenega motorja z neposrednim pogonom brez jedra, kar ima za posledico odpravo zobnikov.

 

 

 

Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR • Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR • Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR • Technics - Direct Drive Turntable System SL-1200GR •

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila