Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition) (Green And Black Mixed Color Vinyl)

Type O Negative

LPA

 1. Thir13teen
 2. I Don’t Wanna Be Me
 3. Less Than Zero (<0)
 4. Todd’s Ship Gods (Above All Things)
 5. I Like Goils

LPB

 1. ...A Dish Best Served Coldly
 2. How Could She?
 3. Life Is Killing Me

LPC 

 1. Nettie
 2. (We Were) Electrocute
 3. IYDKMIGTHTKY (Gimme That)

LPD

 1. Angry Inch
 2. Anesthesia
 3. Drunk In Paris
 4. The Dream Is Dead

LPE BONUS TRACKS

 1. Out Of The Fire (Kane’s Theme)
 2. Suspended In Dusk
 3. Blood & Fire (Out Of The Ashes Mix)
 4. Cinnamon Girl (Extended Depression Mix)

LPF BONUS TRACKS

 1. Black Sabbath (Standard Version)
 2. Haunted (Per Version)

 

“Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition)” (Green And Black Mixed Color Vinyl) je posebna izdaja albuma “Life Is Killing Me” skupine Type O Negative, ki je bila izdana ob 20. obletnici albuma. Ta izdaja je prvič, da je album na voljo kot samostojna vinilna izdaja.

Album je bil prvotno izdan leta 2003 in je bil šesti in zadnji album skupine pri založbi Roadrunner. Pesmi na albumu so bile veliko hitrejše in krajše kot na prejšnjih albumih, vendar je ostal prisoten element humorja.

Ta posebna izdaja vključuje remasterizirane skladbe, dodatne skladbe, več fotografij iz tistega obdobja in več opomb, besedil in zaslug. Izdaja je na voljo na 2CD, DD in dveh ravneh paketov 3LP, ki vključujejo eno z omejeno izdajo 140g težkega mešanega zelenega in črnega vinila v 3-panelnem ovitku.

Če ste ljubitelj skupine Type O Negative ali če cenite vinilne izdaje, je ta album vsekakor vreden dodajanja v vašo zbirko. 

Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition) (Green And Black Mixed Color Vinyl) • Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition) (Green And Black Mixed Color Vinyl) • Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition) (Green And Black Mixed Color Vinyl) • Life Is Killing Me (20th Anniversary Edition) (Green And Black Mixed Color Vinyl) •

Type O Negative
Peter Steele je bil ameriški glasbenik, pevec in basist, najbolj znan kot ustanovitelj in vodilni član skupine Type O Negative. Rodil se je 4. januarja 1962 v Brooklynu, New York. S svojim izjemno globokim in mračnim vokalom je postal ikona gothic metal glasbe. Poleg petja je tudi odlično obvladal igranje bas kitare. S skupino Type O Negative je ustvaril edinstven zvok, ki je združeval elemente heavy metala, goth rocka in doom metala. Njihov prvenec "Slow, Deep and Hard" je izšel leta 1991 in takoj pritegnil pozornost s svojo temačno in depresivno tematiko. Sledili so albumi, kot so "Bloody Kisses", "October Rust" in "World Coming Down", ki so postali kultni med oboževalci te glasbene ...
Preberi več

Drugi albumi

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila