David Bowie

22. December 2015

Med leti 1968 in 1972 je David Bowie dvanajstkrat obiskal BBC studie, da je za BBC radio posnel svoje pesmi. Ta kompilacija združuje najboljše skladbe, nastale v tem času.

"Bowie At The Beeb" je bil že leta 2000 izdan na CD-ju, tokrat pa bodo prvič vtisnjeni na vinilne plošče skupaj s še dvemi ekskluzivnimi komadi.

Naslovnica je originalno delo belgijskega umetnika Guya Peellaerta, ki je odgovoren tudi za naslovnico "Diamond Dogs". Ustvaril je zgodovinski trenutek s svojim značilnim retuširanjem dveh fotografij Davida, ki sta ju škljocnila Mick Rock in Sarah McCormack.

"Bowie At The Beeb" je možno že prednaročiti na spodnji povezavi:

https://www.nika.si/Alternative__Instrumental/At_The_Beeb_The_Best_Of_The_BBC_Radio_Sessions_68-72_LP4/

Nazaj

Connected artists

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila