Gadi - Daj mi daj mi daj

24. Oktober 2013

SKUPINA GADI PREDSTAVLJA VIDEOSPOT ZA "DAJ MI DAJ MI DAJ", SLOVENSKO RAZLIČICO "MY WAY IS MY DECISION"

Skupina Gadi, ki sodi v sam vrh slovenskih, priljubljenih narodnozabavnih skupin, je vse bolj prepoznavna. Radi jih imajo tako starejši ljubitelji narodnozabavne glasbe, kot mlada generacija, saj so s svojim pristopom trenutno najbolj priljubljeno zvrst v Sloveniji, narodnozabavno glasbo, ponesli tudi med mlade.

Za pesem DAJ MI DAJ MI DAJ, ki je slovenska različica velike uspešnice Tine Maze (My Way Is My Decision), so posneli tudi videospot.

Glasbena avtorska ekipa, ki je poskrbela za glasbeni podvig najboljše smučarke na svetu  TINE MAZE  ter ji ustvarila skladbo MY WAY IS MY DECISION, se je letos pred Olimpijsko sezono odločila pesem predelati tudi v slovenščino in to v povsem drugo zvrst - v ritem polke.

Med tremi najbolj priljubljenimi skupinami, med katerimi so se ustvarjalci pesmi odločali, so izbrali GADE, saj prav v njih vidijo tisto nekaj več, kar lahko da že tako priljubljenemu hitu še večjo dodano vrednost.

Upamo, da se bo slovenska različica prikupila tako mlajšemu kot starejšemu občinstvu in ne bo manjkala ob novih uspehih naše najboljše smučarke v Olimpijski sezoni.

Danes zvečer bodo imeli Gadi premierni TV nastop z novo skladbo Daj mi daj mi daj v oddaji JE BELLA CESTA na POP TV.

MP3

Daj mi daj mi daj

(Raay & M. Jelen  / I. Pirkovič)

 

 

Nazaj

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila