Neisha Muza tvoj'ga bluza

4. September 2013

 

Neisha se bo kmalu predstavila z novo porcijo glasbe, z novim albumom. Za začetek ponujamo predjed, prvi singel Muza tvoj'ga bluza.


Za sporočilnostjo Neisha tokrat še posebej stoji kot zrela, brezkompromisna avtorica, glasbenica in interpretka ter nepoboljšljiva radovednica, ki se nima namena odreči ne igri, ne raziskovanju, ne otroškosti.
Kot večinska avtorica na prihajajoči plošči, razglablja o odkrivanju miselnih vzorcev, širi dimenzije domišljiji ter raziskuje vpliv vesoljnega reda v isti sapi.
Novo ploščo je spet ustvarjala v tandemu, s svojim dolgoletnim producentom Dejanom Radičevićem. Od žlahtnega soliranja koncertnega klavirja do programiranja. Neisha pravi, da se ni ozirala na nič drugega kot na svoj 'apetit', želje in na pesmi, ki so hotele ugledati luč sveta. Seveda je serviranje grobosti času in prostoru primerno torej totalno brezkompromisno. Tudi njena celostna podoba je tokrat zastavljena drugače.


Vse bo jasno kmalu, saj boste slišali, videli in izvedeli več ob izidu albuma. 


Singel Muza tvoj'ga bluza, album, turneja…Za vesoljke in kavboje

Foto: Klemen Udovč - Clementino

Novi singl:
MUZA TVOJ'GA BLUZA 3:13
(Neisha/Neisha/Neisha, D.Radičević)

MP3

Nazaj

Ostale novice

NOVA SPLETNA STRAN
NOVA SPLETNA STRAN Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem ... 20. Okt 2023
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu
'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu 7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! ... 28. Jul 2023

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila