Pop Glasba Število artiklov:

Anđeo i vrag

Luka Basi CD

Anđeo i vrag (2023)

Format: CD - Glasba

Šifra: 3830069829864

 1. To je to
 2. Anđeo i vrag
 3. Vilo moja jedina
 4. Kamiondžija
 5. Momačka
 6. Danas
 7. 300
 8. Prosjak
 9. Prokleto Zlato
 10. Taxi
 11. Skijaška
 12. Ljubav Mog Života
 13. Zasvirajte neko drugo veče
 14. Skrito v raju
 15. Basi Hit Mix

 

Priljubljeni Luka Basi z veseljem predstavlja svoj drugi album "Anđeo i vrag". Po meteorskem vzponu s svojim prvim albumom "LUKA BASI", ki je kljub splošnemu upadu prodaje fizičnih CD-jev presegel vse meje in se večkrat ponatisnil tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, Luka svojim oboževalcem obljublja še eno izjemno glasbeno doživetje.

Na CD-ju tako najdemo uspešnice, kot so "To je to", "Kamiondžija", "Taxi", "Prokleto zlato", "Skijaška" in mnoge druge, kot tudi pet popolnoma novih, neizdanih pesmi. Novi album je prava zvočna paleta, ki obsega širok glasbeni spekter: od zabavnih, šaljivih pesmi do pop-rocka s primesmi zabave, do izjemno čustvenih balad. Basi uspešno združuje različne glasbene vplive, od klasične dalmatinske pop glasbe do sodobnega party-poprocka, kar ohranja njegovo širino in zvestobo melodični glasbi.

Cena: 14,99 €

Predviden rok dobave je en delovni dan.

Luka Basi

Simpatični pevec Luka Basi, ki je odre začel osvajati leta 2016, je v trenutku osvojil srca publike in postal pravi ljubljenec občinstva. Basi je navdušil že s svojim prvim singlom, ki ga je posnel s hrvaškim pevcem Joletom. Spevna skladba Nisam ja od jučer se je hitro prijela in postala hit. Luka Basi je sodeloval tudi z drugimi odmevnimi imeni hrvaške zabavne glasbe. Oboževalce je navdušil s skladbami, ki jih je posnel z Lidijo Bačić, Lano Jurčević, Markom Škugorjem in drugimi.  Poleti 2019 pa se je mlademu glasbeniku, zaljubljenemu v dalmatinsko glasbo, izpolnila dolgoletna želja. Nastopil je namreč na Splitskem festivalu, kjer je prevzel publiko s skladbo Kad vidin Boga uživo. Videospot za omenjeno skladbo, ki je čez noč postala hit, pa je v le nekaj tednih zabeležil krepko čez pol milijona ogledov in tako postal najbolj ...

Več

Drugi albumi

Mobilne aplikacije

Zadnje novice

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

Petek, 28. julij 2023

September - Box set (Omejena naklada)

Ponedeljek, 22. maj 2023

Novi album Eda Sheerana!

Petek, 5. maj 2023

Moja košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo? Prijavite se na naša e-obvestila!

© Nika d.o.o. 2014-2023. Vse pravice pridržane. Upravljanje piškotkov

Izdelava spletne strani in trgovine KABI d.o.o.