1. Backwater Blues
  2. My Life Is Ruined
  3. Got Mojo Working (Live At Newport)
  4. I Wish You Would
  5. For Your Love
  6. Steppin' Out
  7. All Your Love
  8. I Feel Free
  9. Strange Brew
  10. Sunshine Of Your Love
  11. Good To Me As I Am To You
  12. Crossroads (Live At Winterland)
  13. While My Guitar Gently Weeps
  14. Badge
  15. White Room (Live At Oakland Coliseum)
  16. Spoonful (Live At La Forum)
  17. Presence Of The Lord
  18. Comin' Home (Live At Fairfield Halls)
  19. After Midnight (Eric Clapton Mix)
  20. Let It Rain (Eric Clapton Mix)
  21. High
  22. My Sweet Lord
  23. Thorn Tree In The Garden
  24. Nobody Knows You When You're Down And Out
  25. Bell Bottom Blues
  26. Layla
  27. Little Wing (Live At Fillmore East)
  28. Got To Get Better In A Little While
  29. I Shot The Sheriff (Full Length Version)
  30. Little Queenie (Live At Long Beach Arena)
  31. Mainline Florida
  32. Tears In Heaven

Life In 12 Bars • Life In 12 Bars • Life In 12 Bars • Life In 12 Bars •

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila