Rock Glasba Število artiklov:

Infra

Siddharta CD

Infra (2015)

Format: CD - Glasba

Šifra: 3830005825837

  1. Dios
  2. Do konca
  3. Onna
  4. Ledena
  5. Da Sedere
  6. Phatyuppie
  7. Diamanti
  8. Love Love
  9. Piknik
  10. Gianna

 

Infra je prvi stik z ustvarjenima albumoma, prvi namig, prva slutnja, da lahko pričakujemo izjemno darilo ob dvajsetletnici delovanja.

Infra je prva polovica dvojne zgodbe, ta dvojna zgodba sta dva albuma, ki z dvajsetimi novostmi naznanjata dvajset let Siddharte.

Peterica je prvi letošnji album Infra posnela v lastnem studiu, Studiu 13 v Ljubljani, producent je po 16-ih letih spet Dejan Radičević. Za dvajset let delovanja dobimo 20 novih pesmi, kot je Siddharta obljubila svojim fanom. Tako bo bo prvih deset znašlo na albumu INFRA, ki bo izšel v začetku junija, druga polovica pa ob koncu leta.

Redna cena: 14,99 €
Akcijska cena: 10,99 €

Predviden rok dobave je en delovni dan.

Siddharta

Skupina Siddharta, danes največje ime na slovenski glasbeni sceni, je nastala leta 1995 v postavi Tomi M. (vokal, kitara), Primož B. (kitara, spremljevalni vokal), Primož M. (bas) in Boštjan M. (bobni). Za ime so si nadeli naslov romana nemškega pisatelja Hermanna Hesseja. Kmalu so začeli ustvarjati svojo glasbo, svoj zvok. Želeli so si drugačnosti, zato so zvok obogatili s saksofonom in klaviaturami. Skupini sta se pridružila saksofonist Cene R. in kasneje še klaviaturist Tomaž O. R. Skupaj so ustvarili svoj zvok, ki ga z lahkoto prepoznamo kot Siddhartin zvok. Še pred izidom prve plošče ga je bilo leta 1998 že moč slišati na vseslovenskem projektu RTV SLO in Studia Tivoli - Siddharta je bila namreč izbrana med nabor perspektivnih slovenskih skupin in uvrščena na prvo mesto na kompilaciji Tivolski Pomp. Do konca leta 1996 so ...

Več

Drugi albumi

Mobilne aplikacije

Zadnje novice

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

Petek, 28. julij 2023

September - Box set (Omejena naklada)

Ponedeljek, 22. maj 2023

Novi album Eda Sheerana!

Petek, 5. maj 2023

Moja košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo? Prijavite se na naša e-obvestila!

© Nika d.o.o. 2014-2023. Vse pravice pridržane. Upravljanje piškotkov

Izdelava spletne strani in trgovine KABI d.o.o.