Razno Glasba Število artiklov:

Hot Hundred (CD-BOXSET4)

Cliff Richard -

Hot Hundred (CD-BOXSET4)

Format: -

Šifra: 5024952904112

  1. The Young Ones
  2. Move It
  3. Do You Wanna Dance
  4. Travellin' Light
  5. Fall In Love With You
  6. A Voice In The Wilderness
  7. Please Don't Tease
  8. Dynamite
  9. Willie And The Hand Jive
  10. Blue Suede Shoes
  11. Twenty Flight Rock
  12. High Class Baby
  13. Livin' Lovin' Doll
  14. Mean Streak
  15. My Feet Hit The Ground
  16. Schoolboy Crush
  17. Steady With You
  18. Never Mind
  19. Happy Birthday To You
  20. Fotry Days
  21. Catch Me
  22. How Wonderful To Know
  23. Tough Enough
  24. Fifty Years For Every Kiss
  25. Too Much (Live)
  26. Living Doll
  27. I Love You
  28. Theme For A Dream
  29. Here Comes Summer
  30. Blueberry Hill
  31. We Say Yeah
  32. Lessons In Love (Cliff Richard & Cast)
  33. Temptation
  34. Apron Strings
  35. Don't Be Mad At Me
  36. Where Is My Heart
  37. Thinking Of Our Love
  38. 'D' In Love
  39. Mumblin' Mosie
  40. Now's The Time To Fall In Love
  41. I Cannot Find A True Love
  42. Got A Funny Feeling
  43. Since I Lost You
  44. The Shrine On The Second Floor
  45. The Snake And The Bookworm
  46. I Gotta Know
  47. I'll String Along With You
  48. Embraceable You
  49. As Time Goes By
  50. That'll Be The Day (Live)
  51. The Next Time
  52. When The Girl In Your Arms Is The Girl In Your Heart
  53. I'm Looking Out The Window
  54. It'll Be Me
  55. Sentimental Journey
  56. Spanish Harlem
  57. Blue Moon
  58. Falling In Love With You
  59. Pointed Toe Shoes
  60. I'm Walkin'
  61. I Don't Know Why (But I Do)
  62. Little Things Mean A Lot
  63. Somewhere Along The Way
  64. That's My Desire
  65. No Turning Back
  66. Nothing's Impossible (Cliff Richard & Cast)
  67. All For One (Cliff Richard & Cast)
  68. Mad About You
  69. When My Dreamboat Comes In
  70. I'm On My Way
  71. You Don't Know
  72. Who Are We To Say
  73. Mean Woman Blues
  74. My Blue Heaven
  75. Donna (Live)
  76. Bachelor Boy
  77. Nine Times Out Of Ten
  78. A Girl Like You
  79. Gee Whiz It's You
  80. What'd I Say
  81. Unchained Melody
  82. I'm Gonna Get You
  83. You And I
  84. Evergreen Tree
  85. She's Gone
  86. Let Out Again
  87. You're Just The One To Do It
  88. Lamp Of Love
  89. Choppin' And Changin'
  90. We Have It Made
  91. I Love you So
  92. I'm Willing To Learn
  93. I Don't Know
  94. Working After School
  95. Poor Boy
  96. Outsider
  97. Tea For Two
  98. Memories Linger On
  99. What Do you Know We've Got A Show (Cliff Richard & Cast)
  100. Whole Lotta Shakin' Goin' On (Live)
Cena: 14,99 €

Predviden rok dobave je 14 delovnih dni.

Cliff Richard

Sir Cliff Richard (born Harry Rodger Webb 14/10/40 in Lucknow, India) moved as an 8-year-old to the UK, where it would be 10 more years before he and his group The Drifters emerged in the UK charts for the first time with 'Move It'. Cliff was heavily influenced by Elvis, imitating him shamelessly during the first couple of years of his career. Something which he openly admits, and fully acknowledges that without Elvis, he and many others would never have happened. 'Move It' was a classic British Rock 'n' Roll song, peaked at number two, and was followed by a long string of hits like 'Living Doll' and 'Please Don't Tease'. By then The Drifters turned into The Shadows. After 'A Girl Like You' from 1961, the bond between Cliff and The Shadows loosened a bit, and solo singles of Cliff like 'When The Girl In Your Arms Is The Girl In Your ...


Drugi albumi

Mobilne aplikacije

Zadnje novice

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

Petek, 28. julij 2023

September - Box set (Omejena naklada)

Ponedeljek, 22. maj 2023

Novi album Eda Sheerana!

Petek, 5. maj 2023

Moja košarica

Vaša košarica je prazna.


Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo? Prijavite se na naša e-obvestila!

© Nika d.o.o. 2014-2023. Vse pravice pridržane. Upravljanje piškotkov

Izdelava spletne strani in trgovine KABI d.o.o.