England's Own Elvis

Cliff Richard Cliff Richard
  1. The Young Ones
  2. Fall In Love With You
  3. Do You Wanna Dance
  4. Please Don't Tease
  5. Blueberry Hill
  6. It'll Be Me
  7. Let's Make A Memory
  8. When The Girl In Your Arms Is The Girl In Your Heart
  9. Twenty Flight Rock
  10. Theme For A Dream
  11. Living Doll
  12. The Next Time
  13. Spanish Harlem
  14. What'd I Say
  15. I'm Walking
  16. I Don't Know Why (I Just Do)
  17. Dynamite
  18. A Voice In The Wilderness
  19. Blue Suede Shoes
  20. Gee Whizz It's You
  21. Bachelor Boy
  22. High Class Baby
  23. Nine Times Out Of Ten
  24. Never Mind
  25. Travelin' Light
  26. My Blue Heaven
  27. I'll String Along With You
  28. Lover
  29. We Say Yeah
  30. A Girl Like You
  31. I Love You
  32. Willie And The Hand Jive
  33. Here Comes Summer
  34. Lessons In Love
  35. Livin' Lovin' Doll
  36. Schoolboy Crush
  37. Turn Around
  38. Mean Streak
  39. The Shrine On The Second Floor
  40. I'm Looking Out Of The Window

England's Own Elvis • England's Own Elvis • England's Own Elvis • England's Own Elvis •

Želite biti obveščeni o vseh novostih in dogodkih, ki se pri nas odvijajo?

Prijavite se na naša e-obvestila